Nieuwsbericht

Kiek An, talkshow over voedsel, deel 2

Profielfoto van Harrie Kiekebosch
25 oktober 2020 | 1 minuut lezen

De talkshow Kiek An heeft een thema-uitzending over voedsel gemaakt. Hoe produceer je gezond voedsel, hoe bereik je dat mensen daar voor kiezen en waarom is voedsel eigenlijk gezond? Gezond eten kun je het best maar zo jong mogelijk leren. Paul Herbrink is kok en docent-kok. Hij verrast kinderen van de Gouden Emmer in Heino met gifgroene brandnetelsoep, afgewerkt met bloemetjes erop. Of ze dat willen eten? “Mag ik nog een kopje soep kok Paul?”

De thema-uitzending is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel die met ‘studiovers bestuur’ nieuwe manieren onderzoekt om bestuur en samenleving beter met elkaar in gesprek te krijgen.

Kijk hier het interview met Herbrink. https://www.youtube.com/watch?v=EC5mIGkaJck
Kijk hier de hele uitzending. https://www.youtube.com/watch?v=MaW0FpnEtcQ