Nieuwsbericht

Wie meld jij aan voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs?

#alleenmaarwinnaars

Van het rijden met de dierenambulance tot het koken voor ouderen, van helpen langs de sportvelden tot het maken van brochures voor de kerk, van handdoeken klaarleggen voor artiesten tot een luisterend oor bieden tijdens een wandeling.

Profielfoto van Samen Voor Elkaar
22 oktober 2024 | 1 minuut lezen

Het zijn onze familieleden, buren, vrienden, collega’s (of misschien ben jij het wel) die zich het hele jaar door zonder eigen belang inzetten voor sport, cultuur en nog veel meer. Voor elkaar, voor onze gemeenschap, voor jou. Onbaatzuchtig en tegelijkertijd onmisbaar. Met de Overijsselse Vrijwilligersprijs willen wij deze bijzondere mensen in het zonnetje zetten. Niet omdat het een wedstrijd is, maar omdat zij het verdienen. Hun tomeloze inzet kent namelijk #alleenmaarwinnaars.

Wie meld jij voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2024?

Aanmelden

Je kunt vrijwilligers en organisaties aanmelden van 21 oktober tot 15 november 2024. Een commissie verdeelt alle aanmeldingen in categorieën tijdens de selectieprocedure. Daarna worden per prijs de genomineerden gekozen.

De genomineerden worden bekendgemaakt op de Dag van de Vrijwilliger, op 7 december 2024, en krijgen een persoonlijk bericht.

Er zijn 6 prijzen te winnen. Deze worden begin 2025 uitgereikt.

  1. Vrijwilliger van het jaar 2024 - Sociaal & Zorgzaam
  2. Vrijwilliger van het jaar 2024 – Gezondheid & Vitaliteit
  3. Vrijwilliger van het jaar 2024- Groen & Cultuur
  4. Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2024 - Sociaal & Zorgzaam
  5. Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2024 – Gezondheid & Vitaliteit
  6. Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2024 - Groen & Cultuur

We vinden het belangrijk een mooi beeld te geven over vrijwilligerswerk en we zullen daar de komende tijd aandacht aan besteden via onze socials. Blijf op de hoogte en volg de Overijsselse Vrijwilligersprijs via Facebook of Instagram. #alleenmaarwinnaars